Tällä hetkellä maailmassa vallitsevan tilanteen takia en ota ihmisiä vastaan kasvotusten, mutta sähköpostitse olen parin klikkauksen päässä. Jos haluaisit saada vastauksen itseäsi askarruttavaan asiaan tai neuvoja johonkin muuhun tilanteeseen, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Kanavointi vaatii rauhallisia olosuhteita, enkä siis aina pysty vastaamaan aina heti. Vastauksesi saapuu 1-2 päivän kuluessa.

Parhaiten, juuri Sinua auttavat neuvot ja ohjaukset saat, kun kysyt jotakin suoraa elämästäsi. Kun kohdennat kysymyksesi johonkin tiettyyn asiaan, myös vastaus tarkentuu siihen; ympäripyöreästä kysymyksestä saa ympäripyöreän vastauksen. Tiedä, että enkelit neuvovat Sinua syvällä rakkaudella, aina. Sinun ei siis todellakaan tarvitse pelätä, mitä tulet kuulemaan. Heiltä saat neuvoja, joita Sinun tulee siinä hetkessä kuulla, ei välttämättä sitä, mitä haluaisit kuulla. Sinun ei tarvitse alkaa elää ohjeita toteen, vaan tiedä, että Sinulla on aina vapaa tahto, jonka mukaan elät ja toimit.

Jos pystyt, liitä mukaan oma kuvasi helpottamaan yhteyden muodostamista. Suoritetuista kanavoinneista pyydän 40€ korvauksen, joka maksetaan etukäteen tililleni.

Enkeleitä polullesi!