Olen 49-vuotias nainen Pohjois-Pohjanmaalta. Perheeseeni kuuluvat aviomiehen lisäksi kaksi lasta, joista toinen on kyllä jo täysi-ikäinen ja armeijassa, mutta kummatkin silti kotona asuvina yhä pienokaisiani. Saksanpaimenkoira Sikke Sumari ja tallikissa Pösö kuuluvat luonnollisesti myös perheeseen, omalla hellyyttävällä tavallaan. Asumme rintamamiestalossa, vanhalla maatilalla, johon kuuluu peltoja ja metsiä, ihan omassa rauhassamme.

Työskentelin 24 vuotta mainostoimistossa, josta jäin työuupumuksen takia pois. Sen jälkeen henkisyys ja sen eri muodot ovat saaneet tuulta siipien alle ja olenkin opiskellut ja kehittänyt itseäni tällä sektorilla. Opiskelu itsessään on todella mielenkiintoista ja lisää alan kouluttautumista on tulossa jatkossakin heti, kun maailman tilanne sen taas sallii.

Entä miten kaikki alkoi?

Olen koko ikäni uskonut ylempiin voimiin, jotka ohjaavat meitä kaikkia elämässämme. Tai no, ohjaisivat, jos antaisimme niiden ohjata meitä. Ohjeet ja merkit eivät välttämättä aina ole niin selkeitä ja saattavatkin mennä ohi, jos emme ole tarkkana tai yksinkertaisesti ymmärrä niitä. Minun tämänhetkinen tilanteeni alkoi oikeastaan siitä, että vanhempieni tuttavapiiriin kuuluu eräs ylivieskalainen Liisa Luhtala, joka kanavoi viestejä kirjoittamalla. Liisa kanavoi minulle enkeliviestejä jonkin aikaa, kunnes rohkaistuin kysymään enkeleiltä, että olisiko minusta samaan, kuin mitä Liisakin tekee ja vastaus oli lyhyesti sanottuna "Todellakin! Liisa auttaa Tiinaa! Pistäkää toimeksi!" Siitä se sitten lähti.

Kävin Kirsi Grenin selvänäkökoulutuksen Rovaniemellä. Viiden kuukauden aikana käyty kurssi Kirsin opissa sai aikaan hillittömän innostuksen, varsinkin siinä vaiheessa, kun tulokset alkoivat näkyä. Alun jännitys ja epävarmuus alkoivat pikkuhiljaa väistyä ja kun näin selkeästi auttavani ihmisiä oman alkavan osaamiseni avulla, oli pelkästään suuri kunnia olla mukana kaikessa tässä. Oli uskomatonta harjoitella samanhenkisten ihmisten kanssa asioita, jotka olivat alkaneet kiinnostaa mitä mukaansatempaavimmilla tavoilla.

Minun henkioppaani on Ibraham ja hän on Atomiaplex-planeetalta. Hän on ollut oppaani myös entisissä elämissä ja yhteistyömme jatkunee edelleen seuraavissa. Ibraham on ollut tärkeä apu minulle ja on osannut opastaa minua kaikessa mieltä askarruttavissa asioissa. Hänen lisäkseen olen saanut kunnian välittää viestejä myös kaikilta edesmenneiltä isovanhemmiltani sekä sukulaisilta, ystäviltäni ja minulle tuntemattomilta ihmisiltä. Moni menneisyydessä tapahtunut asia tai tilanne on saanutkin nyt huokaamaan ihastuksesta, kun ne ovat selvinneet ylempien tahojen kautta. Me emme todellakaan ole yksin täällä maapallolla. Tietäkää, että meitä rakastetaan ja opastetaan koko ajan, eri asia sitten huomaammeko tai uskommeko sitä. Enkeleitä on tuolla koko ajan lukemattomia ja lukemattomia vain odottamassa, että he saisivat luvan auttaa, mutta he eivät voi auttaa, ellemme pyydä apua. Siis pyydä.