Lisäilen tähän niiden asiakkaiden kommentteja, jotka ovat antaneet luvan julkaista palautteensa koskien kanavointiani heille. Tämä ei ole todellakaan pakollista, eikä sitä tarvitse tehdä omalla nimellään, vaan sen voi halutessaan kertoa myös ihan anonyymisti.


Suuri kiitos. Olipas uskomatonta. Olen aivan sanaton ja kehoni täyttää lämpö. En osaa muuta, kuin kiittää. (Liisa)


Sain Tiinan kanavoinnin kautta muistutuksen, että olen siunattu ja sain suuntaa siihen, mihin keskittyä elämässäni. (Opettaja, Oulu)


Kiitos Tiina, olet oikealla alalla viestien tuojana! Ihania viestejä jo valoon siirtyneiltä omaisilta. Monia elettyjä asioita olen itsekseni miettinyt, olisinko voinut tehdä toisin? Olen saanut Tiinan kautta moneen asiaan lohduttavan, vapauttavan vastauksen. Opastusta nykyiseen elämään ovat korkeimmat voimat antaneet Tiinan kautta. Tieto siitä, että jos valoon siirtyneet omaiseni ovat mukana elämässäni, seuraamassa ja suojelemassa meitä enkelten kanssa, on aivan ihana asia. Suuri kiitos! (Arielin lapsi)


Tunnelmassa on heti jotakin erilaista ja selittämätöntä. Viestit koskettavat ja nostavat esille ne tärkeimmät asiat. On lohduttavaa, että meille rakkaat ihmiset pysyvät luonamme. (TT)


On aivan mahtava saada kannustavia ja ohjaavia neuvoja Tiinan henkioppaalta Ibrahamilta. Kaiken olen voinut ottaa ohjenuorakseni ja se on helpottanut elämääni. Tämä on tuonut tasapainoa ja tunteen, että elämä kantaa. Tämä ei ole ennustamista, vaan rakkaudella ohjaamista. Lisäksi yhteydet edesmenneisiin rakkaisiin ovat tuoneet suuresti lohtua. Kiitos Tiina ja Ibraham. (Mummeli)


Sain meedioharjoitteestasi paljon lohtua ja erityisesti isäni viesti oli luonnollisesti tärkeä. Oli tärkeää kuulla, että hän on päässyt parempaan paikkaan, sillä sitä asiaa olen miettinyt useasti. Myös muut viestit toivat lohtua ja neuvoja elämäni vaikeaan tilanteeseen! Kiitos siis paljon sinulle! (Vilja)


Minua jännitti ensin kovasti. Tiina on aidosti läsnä ja teki turvallisen olon. Enkeliviestit ovat positiivisia ja tuovat lämpöä ja rakkautta. Muutama kyynelkin poskilleni vierähti. Viesteistä jää pitkäksi aikaa hyvä mieli, ne voimaannuttavat. Ihana kokemus! Kiitos Tiina. (Uskalsin)


Kiitokset kanavoinnista. Se oli rakkaudellinen, selkiyttävä ja voimaannuttava. Suosittelen täysin sydämin sinua tarvittaessa muillekin! (Heidi)


Kiitos Tiina! Kanavoinnista tuli tunne, että minuthan tunnetaan läpikotaisin. Rohkaisevat ja rakkaudelliset sanat liittyen asioihin, jotka mieltäni tällä hetkellä painavat, antavat voimaa ja lohtua jatkaa sinnikkäästi eteenpäin. Usva vähän hälveni ja näen nyt seuraavan määränpääni selkeämmin. (Nuori mummeli)